Accommodatie

Alle kamers hebben terras met uitzicht
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
Joann
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga

Indeling

Er zijn 14 slaapplaatsen, deze zijn verdeeld over 8 kamers met eigen badkamer in het ‘Hoofdhuis’ op de bovenlaag. Alle kamers hebben een terras met uitzicht.

Er zijn 3 één-persoons, 4 twee-persoons en 1 drie-persoons-kamer. Op de begane grond, aansluitend aan de algemene woonkamer en keuken is het terras met zicht op zee waar gegeten wordt.

YenYoga
YenYoga
YenYoga

Eten

De vegetarische en veganistische maaltijden van onze koks zijn voor iedereen overheerlijk. In de ochtend na de meditatie is er een ontbijttafel met muesli, fruit, yoghurt, noten en zaden, brood, kaas en honing. De middag uitgebreide lunch met iets warms en salades. Diner is licht met veel groenten.

Voor glutenvrij of koolhydraatarm is er altijd keuze! (Allergieën graag vooraf melden).

De hele dag staat er water, koffie en thee klaar. Bier en wijn in koelkast met schriftje voor eigen gebruik.

Mocht je toch behoefte hebben aan een keer iets anders of extra’s te eten, in de omgeving is er een uitgebreide keuze aan restaurantjes. Op woensdag is de vrije middag/avond, dan staat er nog iets in de koelkast of je gaat lekker uit eten.

YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
Slackline

Omgeving

De lokatie beslaat 2,2 ha. Er zijn overal plekken en zitjes waar je op jezelf kunt zijn.

Achter het ‘Hoofdhuis’ bevindt zich het zwembad met ligstoelen en verderop de grote Yogazaal. Er zijn extra Yogamatten voor buiten om bij het zwembad oefeningen te doen of onder de schaduw van de bomen, op het yoga-veldje.

Hier is ook de Slackline, een strakke of mindere strak gespannen band waarop je kunt balanceren. Het vraagt om concentratie, coördinatie en balans.

Rondom de berg kun je alle kanten op voor een korte wandeling.

Een lange wandeling, de Via Algarviana (300 km van Oost naar West) loopt achter ons langs. En met de auto naar zee of het achterland in, waar riviertjes en watervalletjes zijn in voor- en najaar.

YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga

Yoga shala

De Yogazaal is altijd open, je kunt er naar toe wanneer je wilt en lekker op een stripje of rolletje gaan liggen. 

Ook in de nacht is het heerlijk om daar te zijn! De vloer is van kurk en het dak van hout, warm en behaaglijk.